Kashmir Yoga – Ontmoetingscentrum De Paperclip Velp

Kashmir Yoga

Kashmir Yoga als weg naar Mindfulness ( 3 groepen)

Kashmir yoga helpt rust te vinden in lichaam en geest. Door middel van kalme, meditatieve oefeningen en ademregulatie leren wij de aandacht te richten op het Hier en Nu. Daardoor worden wij ons bewust van spanning en leren die loslaten. Zo verminderen klachten, denk aan rugklachten, hoge bloeddruk, slapeloosheid, hoofdpijn en veel stressgerelateerde klachten.

Mindfullness oftewel aandachtigheid is hier het sleutelwoord: bewegen vanuit het tastgevoel en daardoor in het moment zijn in plaats van te piekeren over verleden of toekomst. Wij bewegen binnen de grenzen die het lichaam aangeeft. Iedereen kan aan deze vorm van yoga meedoen – u hoeft geen ervaring te hebben of lenig te zijn. Een badlaken van lichaamslengte, gemakkelijk zittende kleding en een open mind is alles wat u nodig heeft. U bent van harte welkom!

Bernadette van de Ende is ervaringsdeskundige sinds 1975 en tevens Reikimaster en masseur.
Maximaal 10 deelnemers per groep

Code         
groep 1: 825, groep 2: 826, groep 3: 827
Docent      
Bernadette van der Ende
Kosten      € 65   13 keer
Data         17, 24 september – 1, 8, 22, 29 oktober – 5, 12, 19, 26 november.- 3, 10, 17 december
Tijd           Maandag:  groep 1: 11.00 – 12.00 uur
                                   groep 2: 12.15 – 13.15 uur
                                   groep 3: 13.30 – 14.30 uur
Start          maandag 17 september
Info            Mw. N.Schmidt, tel. 026 3634825

 

Kashmir Yoga inschrijfformulier

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 65,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
    De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
%d bloggers liken dit: