Welkom bij ontmoetingscentrum de Paperclip

Van de voorzitter

In september hebben we het veertigjarig jubileum van De Paperclip gevierd. Met een goed bezochte receptie, een prachtig concert van de Ol’ Stars en een feestavond voor de vrijwilligers. Dat was heel goed voor de saamhorigheid, we voelen aan dat De Paperclip in de kracht van zijn leven is.

We passen echter op voor te veel genoegzaamheid en blijven werken aan verbetering van onze organisatie. Extra vrijwilligers hebben we bijvoorbeeld nodig voor bardiensten. En aanvulling van het bestuur zou héél welkom zijn. Bel of mail mij gerust op om over vacatures te praten!

Wie erbij komt als vrijwilliger of bestuurder kan meewerken aan veranderingen in De Paperclip. We willen in beweging blijven, mee veranderen met de samenstelling van de wijk Nieuw Velp Zuid en de interesse en tijdsbesteding van de burgers. Daarover spreken we met de gemeente Rheden in het kader van hun structuurbeleid en met de stichting RadarUitvoering voor advies over onze rol in de samenhang van de wijk. Maar twee of drie nieuwe, jonge mensen in het bestuur zouden misschien sneller voor wonderen zorgen.

Eén aardige verandering kunnen we nu al aankondigen. U komt naar De Paperclip om er te kaarten of te biljarten, of een cursus te volgen, maar eigenlijk nooit “zo maar”. Om een kop koffie te drinken, een praatje te maken, naar de schilderijen op de gang te kijken. Maar volgend jaar gaan we “zo maar” open op iedere zaterdagmiddag. We hebben de inrichting van zaal en bar er al voor aangepast, maar zijn nog niet helemaal klaar met de aanpak. Wat er te doen zal zijn, mag u trouwens zelf meebepalen. Er komt spoedig een mededeling, onder andere in De Regiobode. Alvast van harte welkom straks!

Tenslotte nog dit. Na ongeveer tien jaar voorzitter te zijn geweest vind ik dat het nodig is, en ook wel tijd, om te stoppen. Bel of mail mij gerust ook over deze vacature.

Fijne feestdagen en een goed 2018 toegewenst, en veel plezier in De Paperclip!

Gradus Jeurink, voorzitter (026 8484254, voorzitter@paperclipvelp.nl)

%d bloggers liken dit: