Digitale Fotografie Vervolg

In deze vervolgcursus is de focus vooral gericht op het “goed kijken”, de volgende stap om beter te kunnen fotograferen.
Door het leren van de basisprincipes ga je anders kijken.Compositie, standpunten, licht en het “beslissende moment” spelen een grote rol voor het maken van betere foto’s.

In deze cursus wordt verder geoefend met technische aspecten zoals diafragma en sluitertijd en maken we kennis met andere fotografische technieken. Via opdrachten breng je de theorie in praktijk en worden de resultaten besproken. In de cursus kunnen alle soorten camera’s worden gebruikt maar een basiskennis van je camera is wel belangrijk. Een goede cursus voor degenen die Digitale Fotografie Basis al hebben gevolgd.

Maximaal 10 personen
Code         896
Docent      Mw. Marianne Schoonderbeek
Kosten      € 62,50 voor 5 lessen + € 0,50 voor fotokopieën te betalen aan de docent
Tijd            dinsdag 13.30 – 16.00 uur
Data           20, 27 maart, 3, 10, 17 april
Start          dinsdag 20 maart
Info            Mw. W. Mosselman, tel. 026 3634234

Digitale Fotografie Vervolg

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 62,50 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 6 januari a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
%d bloggers liken dit: