Expositie Hai Verstappen

Van 8 mei tot 2 juli aanstaande exposeert de aquarellist Hai Verstappen zijn werk in de Paperclip aan de Eiberstraat 14 in Velp.

Paperclip Expo ruimte ” De Lichtstraat “

Hai Verstappen is geboren in 1948 en autodidact. Naast zijn werk als natuurkundeleraar was hij al jaren aan het schilderen. Na zijn werkzame leven volgde hij (internet-)cursussen bij Johannes Vloothuis, Virgil Carter, Chris Tielemans, Margot van Veghel en Gerda Mentens.

In zijn eigen woorden gezegd is aquarelleren een samenspel met water, pigment, papier en de kwast van de schilder.

Het water heeft een actieve rol. De schilder bepaalt wat er gebeurt op papier, maar moet zich ook aanpassen aan wat het water doet. Nat in nat schilderen is dan ook erg spannend, omdat je steeds weer verrast wordt. Hai schildert alles wat hem boeit. Landschappen, bloemen, portretten, stadsgezichten, details van van alles. Als het zijn aandacht trekt, maakt hij foto’s die hij later weer bewerkt, bestudeert en combineert. Vooral licht en kleur boeien hem.

De aquarellen zijn vaak semi-figuratief of semi-abstract.
De expositie is te bezoeken op werkdagen van 10.00 – 12.00 en van 14.00 – 16.00 uur.

Gratis Aquarel?
Tijdens de tentoonstelling in de Paperclip in Velp van 8 mei tot 2 juli kun je een van de tentoongestelde aquarellen winnen. Kies op de expositie de aquarel die je het mooiste vindt, vul het daar aanwezige formulier in en stuur het op. Je moet echter wel eerst naar mijn site Haiverstappen.nl en daar klikken op de knop voor een gratis aquarel.
Kijk voor meer werken van Hai Verstappen op Haiverstappen.nl

%d bloggers liken dit: