Haken en Breien in allerlei vormen

Een cursus met een lage instap voor de beginner, maar ook een cursus voor de gevorderde haakster/breister die van een gezellige sfeer en gedeelde technieken houdt. Je leert hoe je voor je eigenwerkstuk de materialen kiest en de tools en gebruikte techniek bepaalt. Na een introductie in verschillende basistechnieken gaan wij werken aan onze individueel gekozen projecten. Daarbij is persoonlijke uitleg – stap voor stap – en begeleiding gewaarborgd. Uiteraard is er ook veel ruimte voor een gezamenlijke uitleg in nieuwe haak- en breitechnieken. Voor meer beeldmateriaal zie hier de volgende link op facebook.

 

Maximaal 10 deelnemers
Code         914
Docent     Mw. P. Webb Amigo
Kosten     € 100,-
Tijd           maandagavond 19.30 – 21.30 uur
Data         15, 22, 29 januari, 5, 12, 26 februari, 5, 12, 19, 26 maart
Start         maandag 15 januari
Info           Mw. N. Schmidt, tel. 026 3634825

Haken en Breien in allerlei vormen

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 100,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 6 januari a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
%d bloggers liken dit: