Slagwerk-voel het Ritme

Iedere cursist bespeelt één slagwerkinstrument; dit kan een snare drum, een grote trom of een bekken zijn, ieder speelt zijn/haar eigen ritme. Wanneer wij de ritmes tegelijk spelen ontstaat er een heerlijke swingende en spannende beat. Wij gaan de grenzen over en bezoeken o.a. Afrika en Zuid-Amerika.

Deze cursus gaat over samenwerken, verschillende ritmes leren kennen, dynamiek in je spel brengen en in de juiste “feel” leren spelen. Ervaar hoe het is om in de flow te geraken! De cursus is geschikt voor alle leeftijden, ongeacht niveau.
Maximaal 10 deelnemers
Code         915
Docent     Xander van Veelen
Kosten     € 25,-
Tijd           zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur
Data          27 januari, 10, 24 februari, 10, 24 maart
Start          zaterdag 27 januari
Info            Mw. N. Schmidt, tel. 026 3634825

 

Slagwerk - voel het Ritme Inschrijfformulier

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 25,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 6 januari a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
%d bloggers liken dit: