logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.

Jullie kunnen ons helpen. Maar hoe?

Zoals jullie weten organiseren we op De Paperclip verschillende cursussen en workshops.Voor de cursus ” Kleding maken” zijn wij op zoek naar een nieuwe docent. Als jullie iemand kennen die het leuk vindt om mensen daarbij te begeleiden, dan horen we dat graag.We zijn ook op zoek naar mensen die een creatieve cursus bij ons kunnen verzorgen. We denken daarbij aan macramé of boetseren. Andere ideeën zijn ook welkom.Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die het leuk lijkt om onze cursuscommissie aan te vullen.

Van harte welkom in De Paperclip!

Steeds meer bezoekers weten hun weg te vinden naar ontmoetingscentrum De Paperclip. Ze komen gezellig samen om elkaar te ontmoeten bij onze cursussen en veelzijdige activiteiten zoals Jeu de boules, biljarten, jokeren, klaverjassen, het handwerkkransje in onze huiskamer en de spelletjesmiddag.
Om dit alles mogelijk te maken zijn we op zoek naar uitbreiding van ons enthousiaste vrijwilligersteam. Dat bestaat op dit moment uit ongeveer 40 zeer gemotiveerde medewerkers.
We zoeken gastvrouwen en -heren, voor een dagdeel per week of op afroepbasis, die onze bezoekers voorzien van een hapje of drankje.
Heb je ideeën voor nieuwe activiteiten en cursussen? Lever dan een bijdrage aan onze cursus- en activiteitencommissie.
De Paperclip ontvangt een grote verscheidenheid aan bezoekers. Daar voel je vast heel snel bij thuis.
Belangstelling? Neem dan contact op met Lidy van Mourik via secretaris@paperclipvelp.nl. We kijken er naar uit je te ontmoeten en met je samen te werken.

Nieuwe expositie in ‘de lichtstraat’

Tot 11 mei 2023 is er weer een nieuwe expositie te zien in ‘de Lichtstraat’ van de Paperclip.
Exposant is Ine Gerritsen-Mosselman, geboren in Ellecom en al meer dan 50 jaar woonachtig in Velp. Zij schildert voornamelijk met olieverf, af en toe afgewisseld met pastelkrijt, zoals hieronder te lezen is.
Schilderen (en tekenen) is voor haar een heerlijke hobby. Zij volgt al vele jaren schilderles bij de heer W. Gregoor in School V in Arnhem. Door veel in onze prachtige omgeving te fietsen doet ze veel inspiratie op in de natuur. In haar schilderijen probeert ze de fascinatie hiervoor tot uitdrukking te brengen.
De expositie is toegankelijk tijdens de openingstijden van ontmoetingscentrum De Paperclip.

Spelletjes inloopmiddag wekelijks op dinsdag

Elke dinsdag spelletjes en handwerken. Gratis inloop.
Sinds kort organiseren wij een gratis spelletjesmiddag in de huiskamer van De Paperclip. Je kunt vrijblijvend binnen lopen om te jokeren, te sjoelbakken, te darten of om een van de vele andere spelletjes te doen. Je bent elke dinsdag van 13.30 tot 16.00 welkom. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Uitbreiding assortiment van de bar

Vanaf medio februari zijn er ook snacks en tosti’s verkrijgbaar aan de bar. Zo kunnen we onze bezoekers naast een drankje ook voorzien van een hapje.

Handwerkochtend op de dinsdagochtend

Wie van handwerken houdt, is op dinsdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur welkom.
Ook dit is een vrijblijvende inloopochtend. Er is een super handige hulp aanwezig om te helpen met breien, haken of andere handwerken. Gevorderde handwerksters komen vaak voor de gezelligheid en om patronen uit te wisselen.
Kom het eens proberen, wie weet vind je het net zo gezellig als wij.
Lees meer ….

Klaverjassen en jokeren

Iedere dinsdagavond gezellig en laagdrempelig klaverjassen en jokeren van 19.00 tot ca. 22.30 uur in De Paperclip. Deze groep bestaat al heel wat jaren. Wij verwelkomen graag nieuwe deelnemers!
Lees meer …
jumbo 120
ictvisie
onsraadhuisvelp
polman
Email Marketing Powered by MailPoet