logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.

Wijn, Zingen, Bloemen en Kunst


Nu de dagen weer korter worden bieden we in de Paperclip nog een paar mooie cursussen en een activiteit aan. In de maand november begint onze nieuwe cursus wijnproeven. Deze cursus is letterlijk in de smaak gevallen, hij zit helemaal vol. Aanmelden kan dus niet meer. Datzelfde geldt ook voor de zangclub, Volgeboekt. Een groot succes dus!

Op woensdagmiddag 8 november is de eerste bijeenkomst van de cursus kunstgeschiedenis. In 4 middagen neemt onze docente, Marjon Appelman, u mee naar de periode van o.a romantiek, impressionisme en expressionisme. Er is niet alleen aandacht voor beeld- en schilderkunst, maar ook voor de muziek uit de betreffende periode. Voorkennis is voor deze cursus niet nodig. Er zijn nog enkele plaatsten voor deze bijzondere cursus beschikbaar.
In december is er ook een kerstworkshop bloemschikken. Deze kerstworkshop is op de dinsdag ook volgeboekt.Voor de woensdag is er nog 1 plaats beschikbaar.


Alle informatie over onze cursussen kunt u vinden op deze site, waar u zich kunt opgeven en betalen.
Wij hopen u binnenkort weer te kunnen verwelkomen bij een cursus in de Paperclip.

Expositie

Vanaf maandag 31 oktober .tot 23 december a.s. is er weer een nieuwe expositie in de lichtstraat van De Paperclip in Velp.
De exposant is dhr Jaap Derksen.
Lees meer….

Inloopmiddag GGD

Op 21 november, houdt de GGD een inloopmiddag in de koffie kamer. Tussen één en half vijf is er een medewerker, die alle vragen over Corona beantwoordt. Iedereen is welkom, Paperclippers en buurtbewoners.

Handwerkochtend

Vanaf januari start er eens in de twee weken, in de koffie kamer, een gezellige brei, haak, handwerk ochtend.
Een super handige duizendpoot is er aanwezig om te helpen met handwerk problemen.

Klaverjassen

Iedere dinsdagavond gezellig en laagdrempelig klaverjassen van 19.00 tot ca. 22.30 uur in De Paperclip. Deze groep bestaat al heel wat jaren. Wij verwelkomen graag nieuwe deelnemers!
Lees meer …
sponsors
Email Marketing Powered by MailPoet