logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.

Winterdip? Cursus in De Paperclip!

Veel mensen hebben in het afgelopen najaar de weg weten te vinden naar ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. De deelname aan de cursussen en activiteiten was hoog. Vanaf medio januari begint het nieuwe voorjaarsprogramma. De organisatie van De Paperclip heeft er voor gezorgd dat diverse cursussen en activiteiten opnieuw aangeboden worden, maar er is ook weer een interessant nieuw aanbod. In de weken voor Pasen is er een korte cursus (twee bijeenkomsten) over de Matthäus Passion. Naast de cursus om een eigen website te bouwen is er een workshop voor wie al een website heeft, maar deze wil verbeteren. Bijzonder zijn ook de cursussen Ikebana, een Japanse bloemsierkunst, en een schrijfcursus waarin je leert herinneringen vast te leggen.
Het aanbod is uitgebreid met enkele interessante lezingen (Expeditie Spitsbergen, Bewust gezond). Opgeven voor de lezingen kan via de website.

Informatie en aanmelden
De informatie over alle cursussen en activiteiten staat op de website. Hier kunt u zich inschrijven voor een cursus of activiteit. Aanmelding voor een cursus gaat via het kopje “cursussen” in het topmenu.
Wilt u meer informatie over onze activiteiten (kaartclubs, biljarten, jeu de boules, zangclub, brei-, haak- en handwerkochtend) dan kan dat via het kopje “activiteiten” Hier kunt u zich ook aanmelden voor een activiteit. Hierbij geldt steeds: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wij hopen van harte u in De Paperclip te kunnen ontmoeten.
kerst 2022

Ik buurt mee: verlichting Jeu de boules banen?

De afgelopen jaren zijn er in en rondom ons Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp de nodige aanpassingen gedaan:
De hoofdingang is verplaatst, een kunstgrasterras met (picknick)banken werd aangebracht bij de nieuwe jeu de boulesbanen.

Bij al de veranderingen is er een noodzaak ook buiten- en gevelverlichting aan te brengen bij de nieuwe jeu de boulesbanen. Daarmee willen we ook in de avonden de buurt gebruik te laten maken van de banen.
We willen e.e.a. aankomend voorjaar realiseren.

Wil je ook dit initiatief steunen? Klik dan hier

Expositie

Vanaf maandag 31 oktober tot 23 december a.s. is er weer een nieuwe expositie in de lichtstraat van De Paperclip in Velp.
De exposant is dhr Jaap Derksen.

Lees meer….

Handwerkochtend

Vanaf januari start er eens in de twee weken, in de huiskamer, een gezellige brei, haak, handwerk ochtend.
Een super handige duizendpoot is er aanwezig om te helpen met handwerk problemen.

Klaverjassen en Jokeren

Iedere dinsdagavond gezellig en laagdrempelig klaverjassen en jokeren van 19.00 tot ca. 22.30 uur in De Paperclip. Deze groep bestaat al heel wat jaren. Wij verwelkomen graag nieuwe deelnemers!

Lees meer....
sponsors
Email Marketing Powered by MailPoet