logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.
Nieuwe expositie Marit J. Prinsen
Lees meer
Maandelijkse ontmoetingslunch op 7 november
Op dinsdag 7 november organiseren we een lunch, waarbij je elkaar gezellig kunt ontmoeten en leren kennen. Vanaf dan wordt de lunch iedere eerste dinsdag van de maand gehouden. De inloop is vanaf 12 uur.
Lees meer
Kerstworkshop bloemschikken
We gaan weer een kerstdecoratie maken. Wat precies blijft nog een verrassing! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Meer informatie en aanmelden
Zingen voor mensen met en zonder geheugenproblemen
Elke eerste donderdagmiddag van de maand gaan we gezellig samen zingen. We zingen oude bekende liedjes en begeleiden onszelf met ritme instrumenten. Het is een kosteloze inloopmiddag voor mensen met en zonder geheugenproblemen.
We beginnen 13.30 en eindigen om 15.30 uur. Van te voren op geven hoeft niet. Vrije en gratis inloop.
Kom ook jeu de boulen op woensdagmiddagen
Op donderdag- en vrijdagmiddag wordt er bij De Paperclip al enthousiast gebouled. We zouden graag ook op woensdagmiddag een groep jeu de boulers verwelkomen. Heb je interesse om gezellig met een groepje, dit prachtige spel te spelen, stuur dan een mailtje naar henniejans1955@gmail.com en je hoort van ons!!
Wat ons drijft dat drijft daar groot succes
De wijk Nieuw Velp-Zuid is gebouwd in een nogal drassig gebied. Vanuit het Veluwemassief wordt water aangevoerd dat een weg zoekt naar de lager gelegen rivier De IJssel. Om de Bouw van deze wijk mogelijk te maken is het noodzakelijke om het water onder controle te krijgen door het aanleggen van singels en vijvers, die onderling met elkaar verbonden zijn. Zo is een wijk ontstaan die gekenmerkt wordt door een aantal rechte waterpartijen met parkachtige oevers, de Rietganssingel en de Zwanensingel met bewoners uit verschillende culturen en achtergronden. Op initiatief van Ontmoetingscentrum De Paperclip en De Dingenfabriek in Velp is er een plan ontstaan om elkaar beter te leren kennen.
Lees meer over dit grote succes.
Email Marketing Powered by MailPoet