logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.
Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag 24 maart live vanuit “De Paperclip”
Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit ons Ontmoetingscentrum. Je bent van harte welkom om de uitzending op 24 maart gratis bij te wonen. Locatie: Ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 16, Velp. Inloop 18.30 tot 19.00 uur. De uitzending start om 19.00 uur.
De onderwerpen (onder voorbehoud) zijn o.a. de mogelijke komst van een McDonald’s, de proflicentie van Vitesse die op het spel staat, Tony Dočekal, winnaar van een Zilveren Camera, Historicus David Barnouw vertelt over Florrie Rost van Tonningen, Monique Nolte over haar docu ‘Kees vliegt uit’ en de rubriek ‘Meer Vrouw op Straat’. Ook proeven Erik en Frank de befaamde Velpse bamibal. Lees alles over de onderwerpen in de uitzending
Finale Bandstoten klein
In ons ontmoetingscentrum is in het weekend van 16 en 17 maart jl. de finale Bandstoten klein 1e klasse gespeeld. Er waren 6 finalisten in deze finale, die georganiseerd werd door het district Veluwezoom. Alle deelnemers moesten éénmaal tegen elkaar spelen waaruit uiteindelijk de winnaar kwam. Lees meer
Finale Bandstoten klein
Cursus-/activiteitencommissie en de bar zoeken versterking
Lijkt het je leuk om mee te denken en mee te werken aan het cursus- en activiteitenaanbod in De Paperclip? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook ons team van gastvrouwen en -heren is op zoek naar uitbreiding.
Lees meer over onze vacatures
Lezing: Gewone dingen in het bijzonder op 17 april. De laatste plaatsen.
Gerrit van Middelkoop is een bekend beeldend kunstenaar uit Velp. Hij geeft regelmatig druk bezochte lezingen rondom beeldende kunst en cultuur vanuit een actuele, beschouwende en filosofische hoek voor diverse gezelschappen. Door zijn manier om serieuze onderwerpen op een lichtvoetige, intelligente en humorvolle wijze over het voetlicht te brengen is hij een veel gevraagd spreker. Zijn presentaties met tekst en beeld zijn prikkelend, maar toegankelijk en bieden vaak onverwachte invalshoeken.
In deze lezing zal de spreker ingaan op de noodzaak van het oprichten van De Dingenpartij om op te komen voor de universele rechten van HET DING. Dit klinkt misschien als een grap, maar met tal van stellingen en plaatjes van alledaagse gebruiksvoorwerpen zal de serieusheid van dit onderwerp worden belicht. Ook de jaarlijkse verkiezingen van bedreigde dingen zullen aan bod komen. Aanmelden en meer informatie
Handwerken op dinsdagochtend
Wie van handwerken houdt, is op dinsdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur welkom. Dit is een gratis inloopochtend. Er is een super handige hulp aanwezig om te helpen met breien, haken of andere handwerken.
Activiteiten voorjaar 2024
Ook in april gaan we door met onze maandelijkse activiteiten. Dinsdag 2 april is er om twaalf uur een gezellige ontmoetingslunch. Voor maar één euro kun je aanschuiven om onder het genot van soep en broodjes buurtgenoten te ontmoeten.
Donderdag 4 april hebben we een inloop-zangmiddag voor mensen met en zonder geheugenproblemen. Iedereen is welkom, van te voren opgeven is niet nodig. De entree is gratis. We beginnen om 13.30 en eindigen om 15.30 uur.
Lees hier meer over de overige activiteiten.
Email Marketing Powered by MailPoet