logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.
Werken aan een gezond lichaam
Ontmoetingscentrum De Paperclip en Sportschool Fitland hebben besloten om als buren aan de Eiberstraat samen te werken aan gezondheid en fitheid van mensen. De samenwerking begint op woensdag 8 mei met acht woensdagavonden een circuit op het Biljoen Court, achter beide locaties.
Deze circuittraining, die mensen van ongeveer 55 tot 65 jaar fitter maakt, op acht opeenvolgende woensdagavonden vanaf 19 uur is de eerste in een reeks samenwerkingen van de partners op het gebied van fysieke gezondheid.
Meer informatie en aanmelden
Muziek aan huis in onze ‘huiskamer’
Zondag 14 april fungeert De Paperclip als ‘huiskamer’ voor het project Muziek aan Huis+
De + staat voor andere activiteiten dan alleen muziek. In De Paperclip komt Kees van der Weyde vertellen over de geschiedenis en reorganisatie van het Jeruzalem, een van de oudste straten in Velp.
Lezing wandelvreugd op 17 mei
In deze voordracht neemt rasverteller Gerrit van Middelkoop je mee op een fikse wandeltocht over de Veluwezoom. De spreker is zelf geboren en getogen aan de rand van de bossen in De Steeg en zag als kind hoe bussen vol schoolklassen en groepen toeristen onze heidevelden introkken. Het was een tijd dat de gemeente haar uiterste best deed het “vreemdelingenverkeer” te stimuleren. De tijden zijn veranderd. Aanvang: 20.00 uur. Kosten: €2,50 inclusief een consumptie.
Lees meer en aanmelden
Dijkstra & Evenblij Ter Plekke vanuit De Paperclip
Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke heeft zondagavond 24 maart uitgezonden vanuit ons Ontmoetingscentrum. Via deze link kun je de uitzending afspelen.
Finale Bandstoten klein
In ons ontmoetingscentrum is in het weekend van 16 en 17 maart jl. de finale Bandstoten klein 1e klasse gespeeld. Er waren 6 finalisten in deze finale, die georganiseerd werd door het district Veluwezoom. Alle deelnemers moesten éénmaal tegen elkaar spelen waaruit uiteindelijk de winnaar kwam. Lees meer
Finale Bandstoten klein
Cursus-/activiteitencommissie en de bar zoeken versterking
Lijkt het je leuk om mee te denken en mee te werken aan het cursus- en activiteitenaanbod in De Paperclip? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook ons team van gastvrouwen en -heren is op zoek naar uitbreiding.
Lees meer over onze vacatures
Handwerken op dinsdagochtend
Wie van handwerken houdt, is op dinsdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur welkom. Dit is een gratis inloopochtend. Er is een super handige hulp aanwezig om te helpen met breien, haken of andere handwerken.
Activiteiten voorjaar 2024
Ook dit voorjaar gaan we door met onze activiteiten.
De eerste woensdag van de maand worden er koffieochtenden gehouden in de gezellige huiskamer van De Paperclip. Je kunt daar dan wekelijks de woensdag tussen 10 en 12 uur terecht voor aanspraak en gezelligheid. De koffie, thee, een koek en deelname zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.
De eerste dinsdag van de maand is er om twaalf uur een gezellige ontmoetingslunch. Voor maar één euro kun je aanschuiven om onder het genot van soep en broodjes buurtgenoten te ontmoeten.
Iedere eerste donderdag van de maand hebben we een inloop-zangmiddag voor mensen met en zonder geheugenproblemen. Iedereen is welkom, van te voren opgeven is niet nodig. De entree is gratis. We beginnen om 13.30 en eindigen om 15.30 uur.

Bezoek de expositie van Ineke Rethans in onze ‘lichtstraat’. Lees hier meer over de overige activiteiten.
Email Marketing Powered by MailPoet