logo groen 120
foto-uitnodiging-pm96eexg92p7kvcze63zt7efz2fb15gfhjgfdt23nk
Beste reader reader,
Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief. Indien u deze Nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kunt u zich afmelden via de link onderaan de Nieuwsbrief.

Laatste kans

Nog een paar dagen om aan te melden voor de najaars-cursussen

Sinds medio augustus is de aanmelding voor de cursussen weer geopend. Velen hebben hier al gebruik van gemaakt. Het is erg leuk dat nieuwe cursussen zoals Qigong en het bouwen van een website veel belangstelling trekken. Qigong is al volgeboekt en voor het bouwen van een website is nog maar zeer beperkt plaats beschikbaar. Bij de overige cursussen is op dit moment nog wel wat ruimte voor nieuwe aanmeldingen.
De meeste cursussen gaan in de week van 19 september van start. U kunt zich aanmelden tot 16 september. Dus wacht niet te lang met aanmelden. Het zou jammer zijn als de door u gewenste cursus vol zit.
Er zijn ook cursussen en activiteiten die later in het najaar beginnen zoals Kunstgeschiedenis, Wijnproeven, het Zangkoor en de lezing van Martin Idema over de VOC in Ceylon. U kunt zich hiervoor echter nu al wel aanmelden.
Tip: De afgelopen jaren hebben wij de cursus Velpologie meerdere malen aangeboden. Vanwege de grote belangstelling en de enthousiaste reacties van de deelnemers hebben de sprekers van deze cursus zich bereid verklaard nog een keer deze cursus te verzorgen. Wij zijn hier erg blij mee, maar het zal waarschijnlijk de laatste kans zijn om de unieke cursus te volgen. Dus……nu of nooit!
Informatie kunt u vinden op paperclipvelp.nl/cursussen.
Hopelijk zien wij u bij een cursus of activiteit in De Paperclip.

Stem op De Paperclip voor schuifdeuren

afbeelding
Lees meer ....
sponsors