Vakanties:

Tijdens de vakanties worden geen cursussen gegeven. De activiteiten gaan gewoon door, behalve in de zomerstop.
Zomersluiting                    Weer open vanaf maandag 13 augustus
Herfstvakantie                   13 t/m 20 oktober 2018
Kerstvakantie                    22 december 2018 t/m 6 januari 2019

Naast het inschrijven voor de cursussen via de website kunt u ook zelf kennis maken met de docenten en de medewerkers van de Paperclip tijdens ons open huis op 1 september. Inschrijven is dan ook nog mogelijk. Op deze middag zijn medewerkers en docenten aanwezig om te laten zien wat de Paperclip te bieden heeft en om nadere inlichtingen te geven over cursussen, workshops en activiteiten. Iedereen is welkom. Koffie en thee staan klaar!

Aanmelden, voorinschrijven en betalen:
Tijdens het Open Huis kunt u zich aanmelden voor activiteiten, cursussen, lezingen en workshops. U kunt dan contant of per pin betalen. 

Als u een Gelrepas heeft, krijgt u 50% korting op één activiteit of één cursus voor het hele jaar 2018. Klik HIER voor de Gelrepas informatie.

Wel of niet doorgaan:
Mocht een cursus/workshop niet doorgaan vanwege te weinig deelname of als de cursus vol is, dan krijgt u bericht en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Normaal gesproken gaat het door en hoort u niets van ons: geen bericht, goed bericht!

Extra kosten, terugbetaling:
Kosten voor leerboeken, materiaal of consumpties zijn niet inbegrepen. Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald. Slechts bij ‘aantoonbare overmacht’ kunt u geld terugontvangen na aanmelding. We voorkomen hiermee dat er (te) lichtvaardig wordt afgezegd en een cursus voor anderen daardoor niet kan doorgaan.

Informatie:
Meer informatie kunt u, behalve tijdens het Open Huis bij de docenten, ook krijgen via de contactpersonen die bij elke activiteit of cursus staan vermeld.

Annulering door de Paperclip:
Soms gaat een cursus of andere activiteit niet door vanwege te weinig belangstelling. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u hiervan bericht en uiteraard uw geld terug. Normaal gesproken gaat het door en dan hoort u niets van ons!