Biljarten

De Paperclip Biljart

De biljartafdeling van het ontmoetingscentrum De Paperclip heeft ongeveer 90 leden. Er wordt in groepen (vrij biljarten voor recreanten) gespeeld. Dat vindt plaats in de huiskamer op elke ochtend, middag en avond (tenzij er competitiewedstrijden zijn). Daarnaast wordt er ook in competitieverband gespeeld. We nemen deel aan zowel de middagcompetitie als de avondcompetitie. Voor deze spelers zijn er ook nog mogelijkheden deel te nemen aan allerlei andere verenigingsactiviteiten en persoonlijke kampioenschappen van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond.

Op dit moment nemen 5 teams deel aan de middagcompetitie (maandag- en donderdagmiddag) en 3 teams aan de avondcompetitie (dinsdag- en woensdagavond) van de KNBB, district Veluwezoom. Neem voor competitie-info contact op met de wedstrijdleiders.

Er zijn plaatsen vrij voor biljarten bij de recreanten en enkele plaatsen voor zowel de dag competitie als de avond competitie.

Aanvang recreanten biljarten na inschrijving.

Start competitie biljarten, eind augustus.

Er zijn plaatsen vrij voor biljarten bij de recreanten en enkele plaatsen voor zowel de dagcompetitie als de avondcompetitie.
Inlichtingen:
Recreanten en middagcompetitie
: Dhr. M. Versteeg, tel. 06-42895826
Avondcompetitie: 
Dhr. R. Ketels, tel. 06-53578184

Contributie per jaar

Lidmaatschap, incl. één dagdeel biljarten

€ 45,-

Extra dagdeel biljarten

€ 28,-

Middagcompetitie

€ 49,-

Avondcompetitie

€ 64,-

Dag- en avondcompetitie

€ 72,-

Reacties zijn gesloten.