Boekenkast

Boekenkast met gezellige leestafel

In de hoek van de huiskamer vallen de kasten met de grote collectie boeken meteen op. Er is verlichting boven deze boekenkasten aangebracht. Er is een duidelijke alfabetscheiding gemaakt, zodat makkelijker naar een bepaalde schrijver (m/v) gezocht kan worden. Ook is er een kast met  kinderboeken, kookboeken, tuinboeken en informatieve boeken. Wij hopen dat je het ook een mooi plekje vindt. Neem er bijvoorbeeld een kopje koffie/thee bij en maak rustig een keuze uit deze boeken die je thuis wilt lezen.

Kinderboeken in de boekenkast 

We hebben een heleboel fantastische kinderboeken binnen gekregen. Sommigen nog als nieuw. Dit was voor ons de reden om alle kinderboeken opnieuw te bekijken en heel veel andere kinderboeken in de kast zetten. Dus kom gerust langs en zoek leuke boeken uit voor uw kinderen of kleinkinderen. Als ze uitgelezen zijn, mag je ze ook weer terugbrengen. Dan maak je iemand anders weer blij.

Hieronder vindt je de spelregels voor het meenemen/lezen van de boeken.

  • Maximaal 3 boeken per persoon per keer meenemen
  • Wil je de boeken die je niet meeneemt weer terug plaatsen op de juiste plek?
  • De boeken kun je houden of terugbrengen
  • Voor cd’s en dvd’s gelden dezelfde spelregels
  • Er zijn geen kosten aan verbonden
  • Mocht je naar een bepaald boek of schrijver (m/v) uitkijken, laat ons dat weten via: boekenkast@paperclipvelp.nl. Als we het gewenste boek binnen krijgen, geven we een berichtje
  • Wil je boeken, cd’s of dvd’s brengen, deponeer deze dan in de daarvoor bestemde bak die bij de boekenkasten staat. Vrijwilligers van De Paperclip zullen ze dan beoordelen, deze gerubriceerd opslaan en de kasten ermee aanvullen zodat er een volgende weer plezier aan kan beleven.

Reacties zijn gesloten.