Cursussen

Algemene informatie

Hieronder is een overzicht van de cursussen die De Paperclip aanbiedt. Door op een van de plaatjes te klikken krijg je meer informatie over deze cursus en kun je een (of meerdere) cursus(sen) boeken en betalen via iDeal. Je ontvangt dan een bevestiging per email. Let op: Deze wordt soms door spamfilters als spam gezien. Dus als je geen bevestiging in de inbox krijgt, kijk dan even in de spamfolder. Cursussen kunnen ook met de Gelrepas worden betaald. Neem daarvoor contact op met de penningmeester.

Zonder tegenbericht gaan de cursussen door. Echter, bij onvoldoende deelname kan een cursus niet door gaan. Dit wordt pas besloten en gecommuniceerd enkele dagen voordat de cursus begint (dit kan niet eerder omdat mensen zich soms op het laatste moment nog opgeven).
Bij wijziging van uw e-mail adres of telefoonnummer dit graag doorgeven aan de coördinator van de betreffende cursus (zie cursusbeschrijving) of via email (cursuscommissie@paperclipvelp.nl) opdat je tijdig kunt worden geïnformeerd bij bijvoorbeeld ziekte van de docent.
Een aanmelding is bindend. Alleen bij duidelijke overmacht kan een aanmelding worden ingetrokken. Dan wordt het cursusgeld geheel of gedeeltelijk terugbetaald.

Najaarsaanbod cursussen 2023

Vanaf 18 september 2023 starten wij weer met het cursus-en activiteitenaanbod. Je vindt bij ons weer de vertrouwde cursussen als tekenen en schilderen, yoga, keramiek, bloemschikken en Spaans.

Daarnaast bieden wij ook de cursussen die in vorig seizoen veel belangstelling trokken opnieuw aan: Velpologie 2.0, Qigong, website bouwen voor beginners en gevorderden en wijn proeven.

Nieuw in ons aanbod zijn: cursus bridge, cursus sterrenkunde en een cursus schrijven van herinneringen. Als je van zingen houdt kun je je opgeven voor het zangkoor. Naast de cursussen organiseren wij ook een uitgebreid aanbod aan activiteiten en lezingen zoals jokeren, klaverjassen, biljarten, jeu de boules, handwerken en spelletjes doen. Martin Idema zal weer een lezing gaan geven over één van zijn reizen. Ditmaal is het onderwerp het mysterieuze Myanmar. Andere lezingen worden aangekondigd via de Nieuwsbrief en de lokale pers.

Reacties zijn gesloten.