Cursussen

Algemene informatie

Hieronder is een overzicht van de cursussen die de Paperclip dit najaar aanbiedt. Door op een van de plaatjes te klikken krijgt u meer informatie over deze cursus en kunt u een (of meerdere) cursus(sen) boeken en betalen via iDeal. U ontvangt dan een bevestiging per email. Let op: Deze wordt soms door spamfilters als spam gezien. Dus als u geen bevestiging in uw inbox krijgt, kijk dan even in de spamfolder. Als u geen email of iDeal heeft kunt u contact opnemen met de persoon die voor informatie wordt genoemd.

Zonder tegenbericht gaan de cursussen door. Echter, bij onvoldoende deelname kan een cursus niet door gaan. Dit wordt pas besloten en gecommuniceerd enkele dagen voordat de cursus begint (dit kan niet eerder omdat mensen soms op het laatste moment nog opgeven).
Bij wijziging van uw e-mail adres of telefoonnummer dit gaarne doorgeven aan de coördinator van de betreffende cursus (zie cursusbeschrijving) of via email (cursuscommissie@paperclipvelp.nl) opdat u tijdig kunt worden geïnformeerd bij bijvoorbeeld ziekte van de docent.
Een aanmelding is bindend. Alleen bij duidelijke overmacht kan een aanmelding worden ingetrokken en dan wordt het cursusgeld geheel of gedeeltelijk terugbetaald.
Mocht u interesse hebben voor een bepaalde cursus, dan bieden wij de mogelijkheid een gratis proefles bij te wonen. Neem dan contact op met de coördinator van de betreffende cursus (zie cursusbeschrijving) of via een email aan de cursuscommissie: (cursuscommissie@paperclipvelp.nl)

Cursussen Najaar 2022

Het cursusprogramma wordt op dit moment samengesteld en zal in de week van 15 augustus verschijnen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief (zie startpagina) en wordt geïnformeerd over de start van de inschrijving voor de najaarscursussen en ander actueel nieuws.

Reacties zijn gesloten.