Cursussen

Algemene informatie

Hieronder is een overzicht van de cursussen die de Paperclip dit najaar aanbiedt. Let op: een aantal cursussen is inmiddels volgeboekt of reeds begonnen. Door op een van de plaatjes te klikken krijgt u meer informatie over deze cursus en kunt u een (of meerdere) cursus(sen) boeken en betalen via iDeal. U ontvangt dan een bevestiging per email. Let op: Deze wordt soms door spamfilters als spam gezien. Dus als u geen bevestiging in uw inbox krijgt, kijk dan even in de spamfolder. Als u geen email of iDeal heeft, kunt u contact opnemen met de cursuscoordinator van de betreffende cursus. Cursussen kunnen ook met de Gelrepas worden betaald. Neem daarvoor eveneens contact op met de cursuscoordinator.

Zonder tegenbericht gaan de cursussen door. Echter, bij onvoldoende deelname kan een cursus niet door gaan. Dit wordt pas besloten en gecommuniceerd enkele dagen voordat de cursus begint (dit kan niet eerder omdat mensen zich soms op het laatste moment nog opgeven).
Bij wijziging van uw e-mail adres of telefoonnummer dit gaarne doorgeven aan de coördinator van de betreffende cursus (zie cursusbeschrijving) of via email (cursuscommissie@paperclipvelp.nl) opdat u tijdig kunt worden geïnformeerd bij bijvoorbeeld ziekte van de docent.
Een aanmelding is bindend. Alleen bij duidelijke overmacht kan een aanmelding worden ingetrokken. Dan wordt het cursusgeld geheel of gedeeltelijk terugbetaald.

Cursussen Najaar 2022

Reacties zijn gesloten.