Cursussen

Algemene informatie

Hieronder is een overzicht van de cursussen die De Paperclip aanbiedt. Door op een van de plaatjes te klikken krijg je meer informatie over deze cursus en kun je een (of meerdere) cursus(sen) boeken en betalen via iDeal. Je ontvangt dan een bevestiging per email. Let op: Deze wordt soms door spamfilters als spam gezien. Dus als je geen bevestiging in de inbox krijgt, kijk dan even in de spamfolder. Als je geen email of iDeal heeft, kun je contact opnemen met de cursuscoördinator van de betreffende cursus. Cursussen kunnen ook met de Gelrepas worden betaald. Neem daarvoor eveneens contact op met de cursuscoördinator.

Zonder tegenbericht gaan de cursussen door. Echter, bij onvoldoende deelname kan een cursus niet door gaan. Dit wordt pas besloten en gecommuniceerd enkele dagen voordat de cursus begint (dit kan niet eerder omdat mensen zich soms op het laatste moment nog opgeven).
Bij wijziging van je e-mail adres of telefoonnummer dit gaarne doorgeven aan de coördinator van de betreffende cursus (zie cursusbeschrijving) of via email (cursuscommissie@paperclipvelp.nl) opdat je tijdig kunt worden geïnformeerd bij bijvoorbeeld ziekte van de docent.
Een aanmelding is bindend. Alleen bij duidelijke overmacht kan een aanmelding worden ingetrokken. Dan wordt het cursusgeld geheel of gedeeltelijk terugbetaald.

De vrijwilligers van De Paperclip krijgen korting op 1 cursus. Zij hebben dit najaar een kortingscode per mail ontvangen. Mocht je, als vrijwilliger, de code niet (meer) hebben dan kun je deze vragen bij secretaris@paperclipvelp.nl

Cursus zomer 2024

Reacties zijn gesloten.