De Boekenkast met gezellige leestafel

De afgelopen periode hebben we weer veel boeken binnen gekregen. Dank daarvoor. Gezien de beperkte ruimte moeten we wel selecteren. We letten er op niet teveel doublures te  maken en schatten in of een boek nog voldoende aansluit bij de huidige leesbehoefte van onze lezers, hoe subjectief dat ook is. Er is overigens voor de liefhebbers nog een voorraad kookboeken!

Mocht u in onze boekenkast snuffelen, dan graag de boeken die u niet meeneemt terugplaatsen op de juiste plaats. Uitgelezen boeken kunt u in de daarvoor bestemde kist plaatsen, daar zorgen wij verder voor.

Soms ontvangen we veel boeken over een bepaald thema. Daar maken we dan een apart hoekje voor. Gezien de reacties daarop wordt dat erg gewaardeerd.

Afgelopen periode hebben we een leuke verzameling kinderboeken gekregen. We hopen dat dit doorzet want we denken dat veel opa’s en oma’s dit willen lenen/meenemen voor hun kleinkinderen.

Mocht u naar een bepaald boek of schrijver/schrijfster uitkijken, laat het ons dan weten via jokeverhaaf@icloud.com. Als het dan binnenkomt zullen we het voor u apart houden.

Met vriendelijke groeten,
Joke Verhaaf-van Bergen, tel. 06 33 16 63 23