In vijf lessen leert de cursist hoe de eigen camera werkt.
Technische aspecten zoals witbalans, diafragma, sluitertijd, resolutie en lichtwaarden worden uitgebreid behandeld en er wordt ook mee geoefend.
Om de nieuw verworven kennis in praktijk te brengen en hun beeldvorming verder te ontwikkelen, krijgen de cursisten iedere week een opdracht die in de volgende les wordt besproken.

Deze cursus is geschikt voor compact en spiegelreflex camera’s.

Max. 10 personen
Code          895
Docent       Mw. Marianne Schoonderbeek
Kosten       € 62,50 voor 5 lessen+ 0,50 voor fotokopieën, te betalen aan de docent
Data            2, 9, 23, 30 oktober – 6 november
Tijd             dinsdag 9.30 – 12.00 uur
Start           dinsdag 2 oktober
Info            Mw. Lucie Brounen, tel. 026 3618921

Digitale Fotografie Basis

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 62,50 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
    De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.