Lezing: Emoties bij katten

Dat katten net als mensen emoties hebben, zal iedere katteneigenaar beamen. Die emoties bepalen hoe de kat zich voelt, maar ook hoe de kat zich gedraagt. Of je kat nu voortdurend aan de meubels krabt, ’s morgens al om 5 uur begint te miauwen of je met bloedende handen achterlaat als je hem in een reismandje probeert te stoppen. Het zijn allemaal uitingen van onderliggende emoties.

In deze lezing leer je de emoties die je kat ervaart beter te herkennen en hoe hiermee om te gaan. Door soms kleine aanpassingen kan een bange of gestresste kat zich aanzienlijk beter gaan voelen. Je leert de opbouw van stress bij je kat te herkennen krijgt praktische tips om katten te ondersteunen in voor de kat angstaanjagende situaties. Het is voor iedereen die van katten houdt leuk om meer van hun emoties te begrijpen.

Code                   925
Docent               Maggie Ruitenberg
Kosten               € 10,-
Datum                4 oktober, dierendag!
Tijd                     donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur
Info                     Mw. N. Schmidt, tel. 026 3634825

Emoties bij katten inschrijfformulier

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 10,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
    De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.