Exposities in de Lichtstraat

Ook in het komende seizoen zal de Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 14 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Al sedert de grote verbouwing geven wij aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons gebouw te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in het gebouw vinden  heel veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en de Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

 

Vanaf medio augustus is er weer een nieuwe expositie in de lichtstraat van de Paperclip in Velp.

Na de zomervakantie beginnen we weer met een nieuwe tentoonstelling. Er zijn er voor dit najaar twee gepland.

De eerste exposant is Mw. Bianca Verhoeven. Zij exposeert van medio  augustus tot 18 oktober 2019. Zij maakt schilderijen en beelden.

Daarna is Marja van den Bos uit Dieren de volgende exposant. Zij exposeert van 19 oktober tot 15 december haar werk in De Paperclip.

Heeft u zelf interesse om te exposeren? Informeer ons dan via expositie@paperclipvelp.nl.

Op website paperclip.nl en via onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de exposities. Tevens worden deze aangekondigd in de Regiobode.

De exposities zijn te bezichtigen op maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Met vriendelijke groeten,

Trix Ursem en Trudy Berrevoets