Paperclip Expo ruimte ” De Lichtstraat “

EXPOSITIES IN DE LICHTSTRAAT
Ook in het najaar 2018 zal De Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Al sedert de grote verbouwing geven wij aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons gebouw te laten zien.
Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in het gebouw vinden – zoals deze Paperclipper laat zien – heel veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.
De beschikbare ruimte maakt het mogelijk steeds zo’n 20 werken te tonen, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en De Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.
Voor komend najaar staan twee exposities gepland. Siepke van Rietschoten exposeert van 21 augustus tot 16 oktober aanstaande. Daarna volgt het werk van Bianca Verhoeven, dat te zien zal zijn van 16 oktober tot 18 december 2018. De exposities zijn steeds te bezoeken op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.

Expo 21-08 tot 16-10

Siepke van Rietschoten-de Vries is geboren in 1944 in Ternaard (Friesland) en woont sinds 1970 in Arnhem. Ze begon op haar 51-ste met schilderen, eerst in groepsverband. Ze schildert met waterverf en acryl, en tekent met krijt en houtskool. Sinds kort maakt ze ook pentekeningen. Ze is er trots op dat haar werk nu in De Paperclip tentoongesteld wordt, en hoopt dat wij van haar werk zullen genieten. Ze wenst ons veel kijkplezier!

 

 

 

 

Expo 16-10 tot 18-12

Bianco Verhoeven stelt zich als volgt voor:
Ik maak schilderijen en beelden. Vaak vind ik het mooi bij een doek een beeld te maken om het extra kracht mee te geven. Tekenen en schilderen zit mij in het bloed. Van jongs af aan was ik al enthousiast aan het tekenen en kleuren. Mijn ervaring heb ik opgedaan door opleiding, schilderslessen en zelfstudie. Ik had eerst mijn kapsalon aan huis, maar deze is nu omgebouwd tot atelier om mij nu volledig met de kunst bezig te houden. Want wat is er mooier dan van je passie je werk te maken! Ik heb al verscheidene keren geëxposeerd en mogen werken in opdracht. Iedere maandag- en dinsdagavond komen medekunstenaars bij mij thuis om tot mooie schilderresultaten te komen en tevens positieve feedback op elkaars werk te geven. In mijn eigen werk vind ik het belangrijk te zoeken naar een goede compositie, balans en kleur. Alles moet kloppen. Ik werk dolgraag met paletmes, spons, met mijn vingers en zand en structuurpasta – dat laatste geeft meer diepte en body.

Voor meer informatie: Bianca Verhoeven- van den Bogert; e-mail: biancajannie@gmail.com;
Facebook: Boog’s Art By Bianca.

Heeft u zelf belangstelling om een keer uw werk bij ons te laten zien neem dan s.v.p. contact op via het algemeen contactformulier: