Exposities in de Lichtstraat

Ook in het komende seizoen zal de Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 14 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Al sedert de grote verbouwing geven wij aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons gebouw te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in het gebouw vinden  heel veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en de Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

 

Expositie Eeke de Vries in de Lichtstraat van de Paperclip.

Expositie Eke de Vries

Vanaf maandag 17 augustus is er weer een nieuwe expositie in ‘de lichtstraat’ van ontmoetingscentrum De Paperclip te Velp. De expositie is te bezoeken met inachtname van de geldende corona regels, dus de handen ontsmetten bij binnenkomst, looproutes volgen en de aanwijzingen van de medewerkers opvolgen. 

Ons Corona Protocol vind u HIER

In de ochtenduren is het rustig, dan kunt u gewoon binnen lopen. In augustus is De Paperclip op donderdagmiddag gesloten.
De exposant is Eeke de Vries.

Mijn naam is Eke de Vries en ik ben woonachtig in Velp.
Schilderen doe ik al vanaf mijn jeugd, maar om meer kennis en vaardigheid op te bouwen heb ik een aantal jaren lessen gevolgd bij de schilderschool Terpentijn.
Hier heb ik vooral geleerd om kleur en vorm met elkaar in harmonie te brengen.
De werken zijn uitgevoerd in olieverf, aquarel en pastel.
Ik vind het fijn dit alles te mogen tonen in ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 14 in Velp.

Iedere belangstellende wens ik héél veel kijkplezier!

16 / 100 SEO Score