Exposities in de Lichtstraat

Ook in het komende seizoen zal de Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 14 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Al sedert de grote verbouwing geven wij aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons gebouw te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in het gebouw vinden  heel veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en de Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

 

Nieuwe expositie in de Lichtstraat van de Paperclip.

Van 2 maart t/m 15 mei 2020  is de nieuwe expositie van mw. Marian Wiegerinck-Bolderman te zien in de lichtstraat van De ‘Paperclip, Eiberstraat 14-16 Velp.
De Paperclip is geopend van maandag t/m vrijdag van 09-12.00 en van 14.00 tot 16.30 uur.

Marian Bolderman (1947, Arnhem) nam schilderles bij Eef van Brakel , volgde een cursus op locatie in de Ardennen, en leerde experimenteel schilderen bij de Kunstkring Duiven. Ze begon met aquarelleren, maar werkt nu voornamelijk met acryl. Haar werk is veelzijdig: stillevens, figuren en experimenteel schilderen. Ook aardig: geboortekaartjes vastleggen op doek. Marian woont in Velp. Op de foto ziet u een van haar schilderijen.

Met vriendelijke groeten,

Trix Ursem, Trudy Berrevoets en Rob Verhaaf