Exposities in de Lichtstraat

Ook in het komende seizoen zal de Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 14 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Al sedert de grote verbouwing geven wij aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons gebouw te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in het gebouw vinden  heel veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en de Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

 

Expo van de Paperclip cursisten tekenen en schilderen.
Deze expositie is van 6 januari t/m 28 februari.

In 2020 beginnen we weer met nieuwe tentoonstellingen. Als eerste zijn de Paperclip cursisten tekenen en schilderen aan de beurt. Op deze expositie krijgt u een goed beeld van wat de cursisten allemaal maken. Deze expositie is van 6 januari t/m 28 februari.

Daarna komt Mw. Marian Wiegerinck-Bolderman exposeren. Deze tentoonstelling is van 2 maart t/m 15 mei. Marian Bolderman (1947, Arnhem) nam schilderles bij Eef van Brakel , volgde een cursus op locatie in de Ardennen, en leerde experimenteel schilderen bij de Kunstkring Duiven. Ze begon met aquarelleren, maar werkt nu voornamelijk met acryl. Haar werk is veelzijdig: stillevens, figuren en experimenteel schilderen. Ook aardig: geboortekaartjes vastleggen op doek. Maria woont in Velp. Op de foto ziet u een van haar schilderijen.

Ook na de zomervakantie gaan weer twee enthousiaste kunstenaars hun werk tentoonstellen. Hierover wordt u geïnformeerd in de nieuwsbrieven en de folder voor de tweede helft van het seizoen.

Heeft u zelf interesse om te exposeren? Informatie via expositie@paperclipvelp.nl. Op paperclip.nl en via onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de exposities. Tevens worden deze aangekondigd in de Regiobode.

Met vriendelijke groeten,

Trix Ursem, Trudy Berrevoets en Rob Verhaaf