Onze filmvoorstellingen zijn op zondagavond om de twee weken. Informatie over elke film wordt op flyers vermeld die we in De Paperclip verspreiden. Die informatie kunt u ook op uw computer krijgen; stuur dan uw e-mailadres naar filmhuis@paperclipvelp.nl

De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, maar de zaal is om 19.30 al open voor koffie of thee.
De prijs per voorstelling is € 5,- per persoon.

23 september                     Wild
2017 – regie Luc Enting, voice over André van Duin
In vier jaargetijden gebeurt veel op de Veluwe. Hoofdpersonen zijn een vos, een edelhert en een wild zwijn, die jongen krijgen en overleven in de Nederlandse wildernis

 


7 oktober                              Darkest hour
2017 – regie Joe Wright, hoofdrol Gary Oldman
Als kersverse premier van Engeland moet Winston Churchill de belangrijkste keuze van zijn leven maken. Sluit hij vrede met de nazi’s of verklaart hij hen de oorlog?

 

 


21 oktober                           Wonder wheel
2017 – regie Woody Allen, hoofdrol Kate Winslet
In het pretpark Coney Island van de jaren vijftig zijn de levens van een badmeester, een voormalig actrice, haar onbehouwen man en hun dochter met elkaar verbonden. Bovendien is dochterlief op de vlucht voor gangsters

 

 


4 november                         The Insult
2017 – regie Ziad Doueiri, hoofdrol Adel Karam
Een explosieve belediging van een Libanese christen aan het adres van een Palestijnse vluchteling escaleert tot een rechtszaak van nationaal belang, die de hooggespannen verhoudingen in Libanon op scherp zetten.

 

 

 


18 november                      Victoria and Abdul
2017 – regie Stephen Frears, hoofdrol Judi Dench
De jonge Indiase klerk Abdul Karim reist naar Engeland om mee te werken aan de viering van het jubileum van koningin Victoria. Er is een klik tussen de koningin en de klerk en er ontstaat een bijzondere vriendschap. De bedienden van de koningin doen er alles aan om hun band te verbreken maar dat maakt de band alleen maar hechter.

 

 

2 december                         Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
2017 – regie Martin McDonagh, hoofdrol Woody Harrelson
Een vrouw huurt drie gigantische billboards met mededelingen dat de politie de moordenaar van haar dochter nog steeds niet gevonden heeft. Het gevecht tussen haar en de plaatselijke politie wordt steeds heftiger.

 

 

 

16 december                      Tulipani
2017 – regie Mike van Diem, hoofdrol Gijs Naber
Na de watersnoodramp in 1953 wil een boer zo snel mogelijk uit Nederland vertrekken. Hij komt terecht in Italië waar hij tulpen gaat kweken en uitgroeit tot een legende. Dertig jaar later gaat een politieman op zoek naar de ware toedracht achter zijn verhaal.