Een cursus met een lage instap voor de beginner, maar ook een cursus voor de gevorderde haakster/breister die van een gezellige sfeer en gedeelde technieken houdt. Je leert hoe je voor je eigen werkstuk de materialen kiest en de tools en gebruikte techniek bepaalt. Na een introductie in verschillende basistechnieken gaan wij werken aan een gezamenlijk gekozen project, bijvoorbeeld een mooie shawl of omslagdoek, met ruimte voor eigen keuze in de gebruikte techniek. Daarbij is persoonlijke uitleg – stap voor stap – en begeleiding gewaarborgd. Uiteraard is er ook veel ruimte voor een gezamenlijke uitleg in nieuwe haak- en breitechnieken. Meer beeldmateriaal is te vinden op FACEBOOK

Maximaal 10 deelnemers
Code         914
Docent      Petra Webb Amigo
Kosten      € 50 voor 5 lessen
Tijd            donderdag van 14.00 – 16.00 uur
Data          20, 27 september – 4, 11, 25 oktober (eventueel is verlenging mogelijk!)
Start         donderdag 20 september
Info           Mw. N. Schmidt, tel. 026 3634825

Haak en breitechnieken

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 50,00 €
  • Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
  • De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.