Lezingen

Algemene Informatie

Hieronder is een overzicht van de lezingen die de Paperclip aanbiedt. Als er geen plaatje te zien is dan is er (op dit moment) geen lezing gepland. Door op een van de plaatjes te klikken krijgt u meer informatie over deze lezing en kunt u zich aanmelden en indien nodig, betalen via iDeal. U ontvangt dan een bevestiging per email. Let op: Deze wordt soms door spamfilters als spam gezien. Dus als u geen bevestiging in uw inbox krijgt, kijk dan even in de spamfolder. Als u geen email of iDeal heeft, kunt u contact opnemen met de coördinator van de betreffende lezing.

Zonder tegenbericht gaat de lezing door. Echter, bij onvoldoende deelname kan een lezing niet door gaan. Dit wordt pas besloten en gecommuniceerd enkele dagen voordat de lezing begint (dit kan niet eerder omdat mensen zich soms op het laatste moment nog opgeven).
Bij wijziging van uw e-mail adres of telefoonnummer dit gaarne doorgeven aan de coördinator van de betreffende lezing(zie lezingbeschrijving) of via email (cursuscommissie@paperclipvelp.nl) opdat u tijdig kunt worden geïnformeerd bij bijvoorbeeld ziekte van de spreker(s)
Een aanmelding is bindend. Alleen bij duidelijke overmacht kan een aanmelding worden ingetrokken. Dan wordt het eventueel betaalde geld geheel of gedeeltelijk terugbetaald.

Reacties zijn gesloten.