Lichtstraat

Expositie in de Lichtstraat

Ook dit seizoen zal De Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 16 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Wij geven aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons ontmoetingscentrum te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in ons ontmoetingscentrum vinden veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en De Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

Nieuwe Expositie in de Lichtstraat

Vanaf maandag 15 augustus tot maandag 25 oktober exposeert Carla Heusschen haar werk in de Lichtstraat van De Paperclip.

Carla Heusschen

Carla Heusschen-Schoenlapper schildert sinds 2010. Haar uitgebreide collectie omvat o.a. stillevens, landschappen en romantische taferelen.

Carla groeide op in Arnhem in een muzikaal gezin. Vanaf haar 18e speelde ze viool in het Arnhems Symfonieorkest NOVA.

Lange tijd speelde ze tevens in het GOOG-orkest en het salonorkest Rouge.

Een blessure aan haar arm was de aanleiding voor een verandering in haar artistieke loopbaan. Carla begon te schilderen en bouwde in recente jaren een hele veelzijdige collectie op.

Carla presenteert graag haar collectie maar maakt ook regelmatig schilderijen in opdracht.

Carla Heusschen
06-48357251

De expositie is te bezoeken van maandag t/m vrijdag tijdens de openingstijden van De Paperclip (9:30-12:30, 13:30-17:00 en 19:00-22:00 uur).

Reacties zijn gesloten.