Lichtstraat

Expositie in de Lichtstraat

Ook dit seizoen zal De Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 16 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Wij geven aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons ontmoetingscentrum te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in ons ontmoetingscentrum vinden veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en De Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

De expositie is te bezoeken van maandag t/m vrijdag tijdens de openingstijden van De Paperclip (9:30-12:30, 13:30-17:00 en 19:00-22:00 uur).

Expositie Jolande Kreeftmeijer-Horstman

Kleurrijke olieverfschilderijen 

Jolande was als kind altijd in de natuur te vinden. Daar ontstond haar interesse voor al wat groeit en bloeit. Na eerst als natuurgids van het IVN en later 27 jaar gids in Burgers Zoo te hebben rondgeleid, werd Afrika bezoeken haar liefste wens, die in 2003 uitkwam. Toen is ze begonnen met het schilderen van Afrikaanse dieren in hun natuurlijk omgeving en later landschappen van Toscane Italië.
Voor haar zijn impressie en kleur de inspiratie en bron van vreugde om te schilderen. Niet realistisch, maar met een meer impressionistisch blik op landschappen en bloemen. Dat heeft geleid tot deze kleurrijke samenstelling. Kom kijken en genieten van al het moois wat zij in haar hobby wil laten zien. Wij hopen dat de bezoekers hiervan genieten.

De expositie is van 3 t/m 28 juni a.s. te bezoeken tijdens onze reguliere openingstijden.

Reacties zijn gesloten.