Lichtstraat

Expositie in de Lichtstraat

Ook dit seizoen zal De Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 14 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Wij geven aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons ontmoetingscentrum te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in ons ontmoetingscentrum vinden veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en De Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

De expositie is te bezoeken van maandag t/m vrijdag tijdens de openingstijden van De Paperclip (9:30-12:30, 13:30-17:00 en 19:00-22:00 uur).

Nieuwe expositie Marit J. Prinsen tot 22 december 2023

Haar hele leven lang is zij al gefascineerd door de natuur, de mensen en de dieren om haar heen. Marit J. Prinsen haar roots liggen in Friesland, waar haar de liefde voor deze thema’s werd bijgebracht. Deze komen mede tot uitdrukking in haar hobby natuurfotografie.
Nadat ze enkele jaren geleden stopte met haar actieve loopbaan in de zorgsector, kreeg zij meer tijd voor haar hobby’s en is ze gaandeweg ook meer gaan schilderen. De Veluwe, alsmede vakanties naar Texel en Frankrijk zijn een belangrijke bron van inspiratie geworden. Ook de lessen die ze al jaren volgt bij Elli Slegten in Doesburg zijn een waardevolle bijdrage aan haar ontwikkeling als schilder.
Haar eigen foto’s dienen vaak als uitgangspunt voor haar schilderijen, die meestal worden uitgevoerd in acryl. Zij vertaalt deze naar een passende compositie.

Reacties zijn gesloten.