Lichtstraat

Expositie in de Lichtstraat

Ook dit seizoen zal De Paperclip in de Lichtstraat van het gebouw aan de Eiberstraat 16 in Velp weer exposities houden van het werk van getalenteerde amateurschilders. Wij geven aan amateurschilders op deze manier de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groter publiek. Wij nodigen belangstellenden daarom regelmatig uit om hun werk in ons ontmoetingscentrum te laten zien.

Het bezig zijn met tekenen en schilderen is een heel fijne hobby die tot op hoge leeftijd veel voldoening blijft geven. Door een presentatie in de Lichtstraat kunnen veel mensen daar kennis mee maken, want in ons ontmoetingscentrum vinden veel verschillende activiteiten plaats, die elk weer eigen bezoekers trekken.

Afhankelijk van de grootte worden steeds zo’n 20 werken getoond, die een aantal weken blijven hangen. De exposanten zorgen zelf voor informatie over het werk en De Paperclip stuurt een persbericht naar de plaatselijke media.

De expositie is te bezoeken van maandag t/m vrijdag tijdens de openingstijden van De Paperclip (9:30-12:30, 13:30-17:00 en 19:00-22:00 uur).

Expositie Ineke Rethans

Vanaf 4 maart is er weer een nieuwe expositie in de lichtstraat van ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp.
Exposant is Ineke Rethans uit Dieren. Ineke houdt van heldere kleuren en combineert deze tot uitbundige creaties. Deze kunnen zowel een figuratieve-als een abstracte basis hebben. De inspiratie haalt ze uit de combinatie van de kleuren om haar heen. Dit kan iets uit ‘het leven’ zijn maar ook van een foto. Bij het overbrengen van de kleurencombinatie op het doek, gaat haar penseel als het ware een eigen leven leiden met als resultaat kleurrijke schilderijen. Ineke maakt graag abstracte schilderijen in gemengde techniek, vaak met acrylinkt-en of verf. Deze manier van schilderen zorgt ervoor dat ze zich helemaal over kan geven aan haar behoefte om creatief bezig te zijn.

Reacties zijn gesloten.