Nieuwe buitenverlichting voor De Paperclip

Sinds deze week is de Paperclip ’s avonds en ’s nachts prachtig verlicht dankzij de aangebrachte sfeerverlichting rondom het gehele pand. Niet alleen zorgt dat voor een mooi aanzicht in het donker, maar ook de veiligheid is verder verbeterd in het donker.

Dankzij de actie “Ik buurt mee” heeft Ontmoetingscentrum De Paperclip de gewenste aanpassing aan de buitenverlichting kunnen realiseren.

De door de gemeente uitgevoerde voucheractie heeft deze keer ruim € 800,00 bijeengebracht en met een aanvullende donatie uit eigen kas is het project door coördinator Huisvesting en Facilitair, Cees Ursem, in korte tijd gerealiseerd.

Het resultaat mag er zijn. “Niet alleen heeft ons pand er een geheel nieuwe moderne uitstraling door gekregen maar ook de omgeving van het pand oogt er in de avonduren een stuk veiliger door” aldus voorzitter Eduard Mesritz. “Bovendien zijn er gelijktijdig door middel van het plaatsen van sensoren energiebesparende maatregelen getroffen, zodat ook dat ons zal helpen kosten te reduceren. Kortom het is een bijzonder succesvol project met een schitteren eindresultaat”. “Ik kan nu al zeggen dat Ontmoetingscentrum De Paperclip klaarstaat om een volgend initiatief bij “Ik buurt mee” aan te melden”.

Reacties zijn gesloten.