Nieuws: Burgemeester van Eert

Burgemeester Van Eert bezoekt De Paperclip

Burgemeester C. van Eert heeft vrijdag 15 juli een bezoek gebracht aan De Paperclip. Hij heeft gesproken met een delegatie van het bestuur van het Ontmoetingscentrum.

Van Eert heeft zich op uitnodiging van het bestuur laten informeren over de activiteiten in De Paperclip. Het was een informele bijeenkomst, die geanimeerd en in ontspannen sfeer is verlopen.

De Bestuursleden Cees Ursem, coördinator Huisvesting en Facilitair (rechts op de foto) en penningmeester Frans de Bie (links) hebben met de burgemeester (midden) in en rond De Paperclip gekeken naar en gesproken over tal van onderwerpen in relatie tot heden en toekomst van De Paperclip. Onder meer zijn aan de orde gekomen de recent door vrijwilligers uitgevoerde schilderbeurt van De Paperclip, de beveiliging met camera’s, de werving van vrijwilligers en tal van andere onderwerpen.

Burgemeester van Eert heeft een rondleiding gekregen door alle (buiten)ruimten, waar een variatie aan cursussen en activiteiten (zoals biljart, kaarten,  yoga en jeu de boules) plaatsvinden. Binnenkort wordt het nieuwe cursusprogramma voor het najaar overigens gepresenteerd. Ook voorzitter Eduard Mesritz is bij het gesprek aanwezig geweest.

Reacties zijn gesloten.