OPEN HUIS
zaterdag 6 januari
14.00 – 16.00 uur

Op deze middag zijn medewerkers en docenten aanwezig om te laten zien wat De Paperclip te bieden heeft en nadere inlichtingen te geven over cursussen, workshops en activiteiten. Iedereen is welkom, koffie en thee staan klaar!

Aanmelden, voorinschrijven en betalen
Tijdens het Open Huis kunt u zich (laten) aanmelden voor activiteiten, cursussen, lezingen en workshops. U kunt er contant betalen of pinnen. Bij voorkeur kunt u ook voorinschrijven via de inschrijfformulieren op deze website.

Als u een Gelrepas heeft, krijgt u 50% korting op één activiteit en één cursus, voor het hele jaar 2018.

Wel of niet doorgaan
Mocht een cursus/workshop niet doorgaan vanwege te weinig/teveel deelnemers dan krijgt u bericht en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Normaal gesproken gaat het door en hoort u niets van ons: geen bericht, goed bericht! Maar vol = vol.

Extra kosten, terugbetaling
Kosten voor leerboeken, materiaal en consumpties zijn niet inbegrepen. Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald. Slechts bij “aantoonbare overmacht” kunt u geld terugontvangen na aanmelding. We voorkomen hiermee dat er (te) lichtvaardig wordt afgezegd en een cursus voor anderen daardoor niet kan doorgaan.