40 jarig jubileum de Paperclip

Op 28, 29 en 30 september viert de Paperclip zijn 40 jarig jubileum. Dat willen we met u vieren en we hebben drie feestelijke dagen georganiseerd. Uiteraard zijn alle feestelijkheden in de Paperclip aan de Eiberstraat 14-16 6883 EJ Velp.

Donderdag 28 september
Receptie voor genodigden en belangstellenden van 16.00-19.00 uur

Vrijdag 29 september
14.00-15.30 uur Lezing door Nelleke de Boer:
Velp in de Franse tijd. (Zie HIER voor meer info)
Gratis toegang

Expositie: De tijdlijn van Velp (Jan Withaar)

Een feestelijk Jazzconcert met ‘the Ol’ Stars’ een negen man sterke Jazzformatie bekend van talloze Jazz festivals en Jazz optredens. De toegang is GRATIS evenals de geserveerde hapjes. Bestemd voor alle inwoners van Velp, Rozendaal e.o. De drankjes zijn voor eigen rekening.
Zaal open 19.00 uur. Concert van 19.30-22.30 uur. Reserveren niet nodig.

De Ol’ Stars Jazzband is een nog relatief jonge formatie, die opgericht is in 2012. Het orkest bestaat uit een 9-tal muzikanten die hun sporen verdiend hebben in allerlei bands: Charlestown Jazzband, Doohackedoodles, Harbour Jazzband, Roman Town Jazzband en  Storyville Jassband. Het accent ligt op de klassieke jazz: New Orleans, Mainstream, Swing en Latin, maar een uitstapje naar popnummers uit de jaren 70-80 is niet denkbeeldig. Het plezier in het samen muziek maken staat voorop en dit delen wij graag met het publiek. Inmiddels hebben zij al vele succesvolle optredens gehad, o.a. in Breda (Oude Stijl Festival), Arendonk (België), Middelburg (International Jazzfestival, Stichting JASZ in hotel Arneville), Eindhoven (Jazzmarathon De Gouden Bal), Hilversum (jazzclub), Wageningen (Jazzclub en RTVRijnstreek), Epe, Jazzclub Kampen, Jazzsociëteit Zevenaar, Winterswijk (Zaal Astoria en RTVSlingeland), Jülich (Duitsland) en Aken (Duitsland). 


Zaterdag 30 september
14.00-15.30 uur Lezing door Nelleke de Boer:
De Zeeheldenbuurt annex andere buren.
Gratis toegang.

Expositie tijdlijn van Velp (Jan Withaar)

Feestavond voor alle vrijwilligers en medewerkers van de Paperclip.
Uitsluitend op uitnodiging. Een feestelijke avond met muziek, een heerlijk buffet en andere verrassingen. 19.30-22.30 uur.