Rabobank

Stem op De Paperclip voor schuifdeuren via Rabo Clubsupport

Vanaf 7 september kan iedereen met een rekening bij de Rabobank meehelpen om geld in te zamelen uit het Rabo Clubsupport-fonds. Zonder dat het jezelf iets kost; hooguit een minuut om te stemmen op de Rabosite.

De Paperclip wil een glazen pui met automatische schuifdeuren laten installeren. Het gemis daaraan wordt door bezoekers, die afhankelijk zijn van rollator of scootmobiel, steeds sterker gevoeld. De brandweer eist ook een inpandig ruimte voor het stallen van deze hulpmiddelen. Eerdere pogingen tot realisatie vielen net buiten de boot bij fondsen en subsidies. We willen dit het liefst voor het begin van het nieuwe activiteitenjaar realiseren. Het voorziet ook in besparing van energie door een luchtsluis.

Rabo rekeninghouders kunnen met één klik op de site van de bank lid worden van de coöperatie en hebben zo stemrecht.

De Rabo Clubsupport is een jaarlijks terugkerend evenement van de lokale Rabobank om een deel van de winst uit te keren aan sociale en maatschappelijke doelen. Hoe meer stemmen op De Paperclip worden uitgebracht, hoe hoger het geldbedrag dat wij ontvangen uit de actie.

Vraag je buren, familie en vrienden alsjeblieft ook om op De Paperclip te stemmen. Dat kan vanaf nu; het kost maar heel weinig tijd om te klikken op de volgende link en te stemmen:

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen en kies voor De Paperclip.

Reacties zijn gesloten.