In de nieuwe cursus “tassen van leer” gaan we aan de gang met mooi soepel leer om daarvan je eigen, unieke tas te maken! We maken eerst een etuitje of halstasje om alvast wat feeling te krijgen met het snijden en naaien van leer. Daarna beginnen we aan de tas; je kunt kiezen uit een aantal basismodellen en die aanpassen aan je eigen wensen. Natuurlijk maken we er ook een voering en wat vakjes in, als je dat wilt. Naai-ervaring is voor deze cursus niet vereist.

 

 

 

Maximaal 5 deelnemers
Code             916
Docent         Annette van Wijngaarden
Kosten          € 100,- voor 10 lessen, excl. materiaal
Tijd                woensdag 14.00 – 16.00 uur
Data              19, 26 september – 3, 10, 31 oktober –7, 14, 21, 28 november – 5 december
Start             woensdag 19 september
Info               Mw. Lucie Brounen, tel. 026 3618921

Tassen maken van leer inschrijfformulier

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 100,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
    De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.