De cursus Tekenen en Schilderen is zowel voor beginners als gevorderden. Er wordt individueel gewerkt vanuit eigen mogelijkheden en gericht op uw eigen voorkeuren. Alles uit de teken- en schilderkunst is mogelijk. De algemeen geldende beeldaspecten zoals kleur, vorm en compositie komen regelmatig aan bod.

 

 2 groepen
Max. 10 personen per groep
Code         groep 1: 880 groep 2: 881
Docent      
Mw. Karin Foole
Kosten      € 90,- voor 12 lessen
Data          17, 24 september – 1, 8, 22, 29 oktober -5, 12, 19, 26 november – 3, 10 december
Tijd            Groep 1. maandag 13.30-15.00 uur.   Code 880
                  Groep 2. maandag 19.30-21.00 uur.   Code 881
Start          maandag 15 januari
Info            Mw Lucie Brounen, tel. 026 3618921

Tekenen en Schilderen Inschrijfformulier

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 90,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
    De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.