14 / 100 SEO Score
pinapparaat

Aanmelden en betalen:
Op de website en tijdens het Open Huis kunt u zich aanmelden voor activiteiten, cursussen, lezingen en workshops. Tijdens het Open Huis kunt u contant of per pin betalen. Op de website met IDEAL.

Als u een Gelrepas heeft, krijgt u 50% korting op één activiteit of één cursus voor het hele jaar 2018. Klik HIER voor de Gelrepas informatie.

Extra kosten, terugbetaling:
Kosten voor leerboeken, materiaal of consumpties zijn niet inbegrepen. Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald. Slechts bij ‘aantoonbare overmacht’ kunt u geld terugontvangen na aanmelding. We voorkomen hiermee dat er (te) lichtvaardig wordt afgezegd en een cursus voor anderen daardoor niet kan doorgaan.

Informatie:
Meer informatie kunt u, behalve tijdens het Open Huis bij de docenten, ook krijgen via de contactpersonen die bij elke activiteit of cursus staan vermeld.

Annulering door de Paperclip:
Soms gaat een cursus of andere activiteit niet door vanwege te weinig belangstelling. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u hiervan bericht en uiteraard uw geld terug. Normaal gesproken gaat het door en dan hoort u niets van ons!