Voetjes van de vloer

Altijd al willen leren stijldansen? Of kunt u al stijldansen en wilt u uw kennis opfrissen? Dan is onze nieuwe cursus stijldansen precies wat u zoekt. Binnen deze cursussen (beginners zowel als gevorderden) staat plezier in dansen en het sociale aspect hiervan voorop. De stijldansen die behandeld zullen worden, zijn : Engelse wals, Tango, Quickstep, Cha Cha, Rumba en Jive. Er zal binnen de cursus eveneens aandacht zijn voor techniek en leuke dansfiguren op maat. Omdat de cursussen door twee enthousiaste docenten gegeven worden, zal er veel ruimte zijn voor persoonlijke aandacht en tips.

Aarzel niet en schrijf u snel in.

 

 

 

 

Code              814
Docenten      Saskia de Haan en Bart Dirven
Kosten          € 35,- p.p. voor 7 lessen
Data               24 september – 8, 22 oktober -5, 19 november – 3, 17 december
Tijd                maandagavond, gevorderden van 20.00 uur tot 21.00 uur
Start              maandag 24 september                 
Info               Mw. N. Schmidt tel. 026 3634825

Stijldansen Inschrijfformulier

Het formulier is bestemd voor èèn aanmelding per persoon. U kunt het formulier niet gebruiken om meerdere personen aan te melden. Nadat U het formulier verzonden heeft, wordt U doorgestuurd naar de bevestiging pagina. Velden met een * dienen te worden ingevuld.
  • Privacy Statement: Uw gegevens; naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie inzake onze diensten van de Paperclip toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.
  • Prijs: 35,00 €
    Indien U in het bezit bent van een aantoonbare en geldige Gelre Pas (50% korting) maakt U dit hier kenbaar.
  • 0,00 €
    Het cursusgeld dient vóór 1 september a.s. te zijn ontvangen op bankrekening: NL 80 INGB 0008 4061 52 t.n.v. penningmeester Paperclip.
    De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag betaald is. Wel of niet doorgaan? In de week na het Open Huis worden alle geldige aanmeldingen bekeken door de cursuscommissie en wordt beslist of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Bij voldoende aanmeldingen worden de deelnemers vervolgens geïnformeerd. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de cursus geannuleerd en het inschrijfgeld geretourneerd. Bij een teveel aan inschrijvingen bepaalt de cursuscommissie wie kan deelnemen. Iedereen wordt hierover in diezelfde week geïnformeerd. De afvallers krijgen vervolgens hun geld geretourneerd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.