Vrijwilligers gevraagd

Jannie zoekt collega’s

Gastvrouw zijn in De Paperclip, Jannie doet het nu ongeveer een jaar. Elke dinsdagochtend kun je haar vinden achter de bar in de huiskamer. Vaste bezoekers op die ochtenden zijn biljarters, handwerksters en cursisten van de Vrije Academie. “Meer dan 1000 kopjes koffie heb ik in dat jaar geregeld’, zegt ze lachend, “en natuurlijk ook nog andere drankjes.” Jannie heeft De Paperclip leren kennen doordat ze er een cursus volgde, “En van het een kwam het ander.” Het gastvrouw zijn bezorgt haar leuke contacten. “Het is toch fijn als iemand vraagt hoe je vakantie was?”, geeft ze een voorbeeld. “Ik zou willen dat er meer mensen zo maar binnenlopen voor een kop koffie of thee, dan zou het nog gezelliger zijn.” 

Het team van gastvrouwen en gastheren is op zoek naar uitbreiding. Op dit moment zijn er niet genoeg vrijwilligers om de bar elk dagdeel te bemensen. Is deze vacature iets voor jou? Een dagdeel per week en een vergadering per maand zijn de inspanningen. De beloning? Genoemde gezelligheid en contacten, een uitstapje met alle barcollega’s en een BBQ. Contact kan via secretaris@paperclipvelp.nl.

Cursus- en activiteitencommissie zoekt versterking 

Lijkt het je leuk om mee te denken en mee te werken aan het cursus- en activiteitenaanbod in De Paperclip? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De cursus- en activiteitencommissie komt een aantal malen per jaar bijeen voor overleg. Wij praten dan met elkaar over het aanbod van nieuwe en vertrouwde cursussen en activiteiten. Zo slagen wij er tot nu toe steeds weer in een mooi programma aan te bieden. Natuurlijk komt het soms voor dat een lid van de commissie stopt met zijn of haar werkzaamheden. Dat is nu het geval waardoor wij op zoek zijn naar een man of vrouw die die ons wil komen versterken.
Lijkt het je leuk om dit te doen, maar wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via cursuscommissie@paperclipvelp.nl.

Reacties zijn gesloten.