Zangclub =volgeboekt=

De Zangclub van De Paperclip zoekt enthousiaste mensen!

Heb jij zin om 1 x per maand op de vrijdagavond met ons te komen zingen?

De Zangclub zoekt jou!

Je bent van harte welkom bij de start van De Zangclub. Op vrijdagavond 11 november 2022 zien we je graag in Ontmoetingscentrum De Paperclip. We starten om 19:30 uur en gaan samen zingen. Het gaat uiteraard óók om de gezelligheid. Mieke van Heerikhuizen heeft de muzikale leiding. Zij zorgt voor gitaar-, keyboard- en accordeonbegeleiding van gastmuzikanten.

Het Programma

Er wordt druk gewerkt aan het programma voor 8 bijeenkomsten. Op 11 november starten we met bekende Folksongs. Denk aan bekende Folkhits van The wild rover tot Hava Nagila Hava. Op vrijdagavond 16 december is er een Kerstbijeenkomst. In 2023 komen er o.a. een smartlappenavond en een Shanty-avond. Hippie nostalgie en het ABBA-repertoir komen ook aan de beurt. Evenals Franse chansons en wellicht ook nog een muzikale bingo.

Data en tijdstip

We zingen één keer per maand. Altijd op de vrijdagavond. De vrijdagavonden zijn op 11 november en 16 december 2022. Daarna 13 januari, 10 februari, 10 maart, 14 april, 12 mei en we eindigen op 9 juni 2023. Dan beginnen we om 19:30 uur. We hebben pauze om 20:15 uur. Koffie, thee en drankjes om de keel te smeren, zijn aan de bar te bestellen. Om 20:45 uur gaan we weer door met zingen tot 21:30 uur. Er is gelegenheid om na te praten.

Tip! Noteer de data vast in je agenda, zodat je niets hoeft te missen.

Kosten 8 bijeenkomsten
Deelname voor alle bijeenkomsten tezamen bedraagt € 24,00.

Meld je nu aan voor De Zangclub!

Meld je aan en maak € 24,00 via Ideal over via de onderstaande knop.


Reacties zijn gesloten.